суботу, 7 листопада 2015 р.

Тестовий пост

     
     Ну, із початком мене. Давно думав кудись перебратися, аж тут нарешті ЖЖ остаточно на мене образився і спонукає до дії. Не знаю, чи це пильне око "козлячого" відділу ФСБ нарешті помітило такого фашиста як я, чи просто хтось десь щось не так увімкнув. Не маю ані можливості, ані бажання розбиратися.
      Починаю вести новий блог тут. Працювати я тепер буду у наступному режимі. Тут я буду розміщувати великі тексти із картинками та відео. Тільки їх і тільки про науку. У зв'язку із тим, що мені тепер не потрібен "запасний аеродром" я більше не буду постити нічого і на Дрімі. Тамтешні матеріали залишаються як архів і їх я потроху буду обробляти і переносити сюди. Що ж до розповсюдження усього цього порно для інтелектуалів, яке ви так любите, то я для цього буду використовувати спеціально призначені для максимально швидкого розповсюдження усілякої зарази сервіси: Фейсбук і ВКонтакті.
       Ті, кому подобаються мої жарти, мої пости про політику, мої тексти, присвячені фільмам, аніме та комп'ютерним іграм - поки що шукайте їх усе на тому ж Глюкодромі ім. тов. Цукерберга. Я усе одно не впевнений, що із зазначених тем  мені найближчим часом удастся писати більше, ніж кілька рядків. Можливо колись я створю і для них окремий бог на цій ось платформі.
      Та взагалі мені потрібне саме місце для розміщення великих текстів. Як і раніше я впевнений, що Україні вкрай необхідні науково-популярні тексти українською мовою. З одного боку це дозволить українцям не забути, що в нас взагалі є якась наука, а з іншого допоможе самій українській мові вийти зі стану мови, щодо якої увесь час задають питання "а навіщо вона потрібна". Ось цим я тут і планую займатись у межах своїх сил.
       Ще я впевнений, що цей блог - це тільки проміжний етап. Потрібен окремий сайт, на якому будуть розміщуватися такі тексти і не тільки мої. Перш за все сайт, на якому будуть розміщуватися тексти із природничих наук із якими у нас особливо погано. Хоча і про гуманітарні забувати не треба. Сайт, вільний від ідеології та політики, але такий, щоб тексти на ньому були виключно українською мовою. Я не приховую, що це моя давня мрія і я її поки що не реалізував тільки через обмежені можливості.
       На цьому мабуть треба  перший пост закінчувати. Усім нових відкриттів.

2 коментарі:

  1. вітаю з переїздом (жж — гімно трохи більше ніж повністю), перепідписуюся на нову адресу =)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. до речі… «Ті, кому подобаються мої жарти, мої пости про політику, мої тексти, присвячені фільмам, аніме та комп'ютерним іграм - поки що шукайте їх усе на тому ж Глюкодромі ім. тов. Цукерберга» — а отут здалося би посиланнячко…

      Видалити